Yoga Zwolle Stadshagen

Brengt je terug naar je gevoel

Yoga Zwolle Stadshagen

Brengt je terug naar je gevoel

Veel mensen gaan naar Yoga in Zwolle Stadshagen
Het is dichtbij en het zijn professionele veelzijdige lessen.

Waarom Yoga Zwolle Stadshagen bij Lotuszen
· Flexibel lessen volgen
· Op elk moment instappen
· Veel keuze uit diverse groepslessen
· Ontspannen sfeer en veilige omgeving

yoga-image16-free-img.jpg

   Lesrooster Zwolle Stadshagen

Wat is Yoga?
Je beoefent tijdens yoga houdingen die je lijf en geest versterken en krachtig maken, met daarnaast rustige, verdiepende houdingen die je geest en lijf ruimer maken, kalmeren en openen. Het gaat om het evenwicht tussen de verschillende kwaliteiten. Net als de zon en de maan, yin en yang, links en rechts, mannelijk en vrouwelijk, dragen wij ook al deze kwaliteiten in ons. Als deze elementen met elkaar in evenwicht zijn dan kunnen we optimaal functioneren, groeien, gezond en gelukkig zijn.

Wat doe je tijdens een yogales?
Tijdens de Yogalessen worden verschillende inspannende (krachtige) en ontspannende houdingen afgewisseld, in combinatie met adembewustzijn, en aandachtsmeditatie ofwel mindfulness. Zo ontstaat er weer evenwicht, verbinding, stroming. Het is belangrijk dat jij tijdens de yogales de ruimte voelt jezelf te zijn, te voelen wat jouw lichaam je vertelt en daar gericht aandacht aan te besteden.

Personal Yoga & Pilates
Het kan voorkomen dat je het gevoel hebt dat starten in een groep met Yoga teveel is. Of het kan zijn dat je specifieke doelen hebt gesteld waardoor Yoga en/of Pilates meer maatwerk is. Onze docenten kunnen je 1 op 1 begeleiden en samen met je werken aan de doelstellingen.