Pilates Zwolle

Brengt je terug naar je gevoel

Pilates Zwolle

Brengt je terug naar je gevoel

Veel mensen gaan naar Pilates lessen in Zwolle
Het is dichtbij en het zijn professionele veelzijdige lessen.

Probeer onze sfeervolle Pilates lessen waarvan e bij Lotuszen kwaliteit mag verwachten.
Wij blinken uit in persoonlijke benadering en gezellige sfeer.
Je lichaam verstevigen en betere coördinatie en een gezonde mentale gezondheid dat is het effect van de Pilates lessen bij Lotuszen.
Probeer, ervaar en word lid!

Wat is het doel van Pilates?

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

yoga-image16-free-img.jpg

   Lesrooster Zwolle

Wat is het verschil tussen Yoga en Pilates?
Bij yoga ligt de nadruk op het vinden van balans tussen lichaam en geest, terwijl bij Pilates de nadruk ligt op het juist uitvoeren van de oefeningen. Yoga is een combinatie van bewegen en mediteren met als doel de eenwording van geest en lichaam. Je werkt aan je lichaam, maar je geest is net zo belangrijk.

Is Pilates goed voor je lichaam?
Er zijn redelijk wat onderzoeken bekend die aantonen dat Pilates de flexibiliteit, coördinatie en balans verbetert. Pilates zou kunnen helpen bij het versterken van de core-spieren. Daarnaast is Pilates algeheel goed voor het versterken van het hele lichaam. Pilates is vooral goed voor de kleine balansspiertjes van het lichaam.

Is Pilates krachttraining?
Pilates is een intensieve, maar zachte krachttraining voor je hele lichaam. De focus van Pilates-oefeningen ligt op het powerhouse, je core is tijdens de training continu actief. Met Pilates train je vooral je diepe spieren: buik, bekkenbodem en onderrug.