Adviesgesprek afspraak maken

Nog niet helemaal duidelijk wat bij je past?

Adviesgesprek afspraak maken

Nog niet helemaal duidelijk wat bij je past?

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod in groepslessen en personal yoga of pilates.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit horen we vaker. Het is goed voor te stellen dat het lastig is om een keuze te maken met welke lesvormen je wilt starten. Om die reden hebben wij het adviesgesprek in het leven geroepen.

Tijdens dit persoonlijke vrijblijvende adviesgesprek kun je kenbaar maken waar je aan toe bent op dit moment en wat je doelstellingen zijn. De adviseur luistert goed en zal een advies geven qua lesvormen met een plan van aanpak voor de komende periode. Geef je op via het onderstaande formulier, wij nemen contact op voor datum en tijdstip.

Ook kunnen wij je unieke introductie aanbieding cadeau geven. Dus vraag een gesprek aan wij nemen contact op om af te spreken.

Je bent van harte welkom in onze studio.

Nieuw bij Lotuszen studio:

Body en Mind interval Lotuszen

Adviesgesprek aanvraag en/of proeflesaanvraag formulier

Door het invullen van het onderstaande formulier ben je een stap dichterbij om je te kunnen aansluiten bij Lotuszen. Maar de gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden. Ook bij het invullen van dit formulier ben je 100% nog niet een abonnement of wat dan ook aan gegaan. Het is volledig vrijblijvend. (LET OP! Al eerder lid geweest of een proefles gevolgd? klik dan hier>>>)

ADVIESGESPREK BIJ

   Lesrooster Zwolle