Welkomstbrief

Van harte welkom bij Lotuszen Onthaastingsstudio voor beweging en ontspanning!

Je hebt je ingeschreven voor één of meerdere lessen bij Lotuszen Studio aan de Belvederelaan 25. De eerste stap naar een meer ontspannen en bewuster leven is gezet. De volgende stap is het vinden van een evenwicht en ritme in het wekelijks volgen van de lessen.

Wij ondersteunen je in het vinden van je natuurlijke balans en zorgen voor veiligheid, gezelligheid en kwaliteit.

Deze intro-brief is bedoeld om je de weg te wijzen vanaf het allereerste begin van je nieuwe levenspad, jouw Yogi-pad. Lotuszen studio en haar docenten hebben allen een achtergrond uit de Hatha Yoga, Aplomb yoga, Yinyoga, Vinyasa Yoga en/of Tibetaanse yoga.
Zij volgen de klassieke yoga filosofie uit de Yoga Sūtras van Patanjali.
Ruim 2000 jaar geleden is zij door de yogi Patañjali op schrift gesteld.
Deze Yoga Sūtras vormen een integrale benadering voor een fysieke, emotionele, mentale en spirituele ontwikkeling, die nog steeds actueel is.
Yoga en meditatie vormen hierin één geheel.
Google maar eens of download het E-book Yoga.
Juist in deze turbulente maatschappij, waar wij geneigd zijn om hoge eisen aan onszelf en aan anderen te stellen, en blootgesteld worden aan prikkels, 24/7, biedt dit pad van yoga en meditatie een waardevolle en praktische weg tot ontspanning, zelfontplooiing en innerlijke vrijheid.
Een pad om vanuit Jezelf vreugdevol in het leven staan. De basis van onze lessen zijn Yoga en uiteraard ook Pilates.

De eerste indruk is belangrijk….
Zowel voor ons als voor jezelf. Ga goed voorbereid naar je les. Wat neem je mee naar je les(-sen)?

* Voor alle Pilateslessen -> blote voeten, (of mag ook met sokken als je dit prettiger vindt), handdoek (voor op het matje), comfortabele (sport)kleding, deken voor eindontspanning, ook eigen matje!
* Voor alle Yogavormen -> blote voeten, handdoek voor op het matje, comfortabele kleding, liefst ook eigen matje! en indien nodig dikke kussen/meditatiekussen/bankje
* Voor HOT YOGA en PILATES -> blote voeten, korte dry fit kleding, 2 handdoeken, trek warm trainingspak aan naar de les toe, flesje water, eigen matje is verplicht.
* Voor Bootcamp en Mindful lessen buiten -> hardloopschoenen, gelaagde trainingskleding, handdoek, flesje water
* Voor Danslessen-> gym-/dansschoenen met non-marking zolen, handdoek (voor op het matje), prettig zittende kleding, flesje water

Nog meer tips…
1.) Hygiëne is belangrijk. Graag voor de les thuis opfrissen en een handdoek meenemen naar de les. Ook adviseren wij je voor de Yoga en Pilates een eigen yoga/pilates-mat aan te schaffen, net als een eigen meditatiekussen. We hebben een beperkt aantal matten/krukjes/dekens te leen voor de eerste tijd. Via onze LotusZEN webshop ( www.zengeschenken.nl ) kun je, met 10% ledenkorting, eventueel je mat, kussen of bankje bestellen. Gebruik hiervoor de unieke code: lotuszen84, die je invult bij afronding van je bestelling (in het winkelwagen gedeelte). Voel je niet verplicht hoor, het is een tip. Wel hebben een aantal voorbeelden liggen tijdens de les om uit te proberen. Maak hier gebruik van als je dat wilt. Er zijn geen aparte kleedkamers, wel toiletgelegenheid om om te kleden. Kleding en schoenen kunnen in de grote kast gelegd worden in ontvangstruimte.

2.) Wees op tijd voor de les
. Te laat komen verstoort de rust en brengt een ieder uit balans, ook jezelf.

3.) Bestudeer het lesrooster via Fitmanager. Kies je vaste les(-sen) & kijk ook eens met open aandacht naar andere lessen. Wij werken met een reserveringssysteem waarbij het mogelijk is vast op de lijst te komen. Aanvragen gaat via https://www.lotuszen.nl/vast-op-de-lijst/.

Wel is het dan van belang tijdig aan te geven via het reserveringssysteem of bij de balie wanneer je niet aan een les deelneemt. Je kunt tot een uur voor tijd je les annuleren. Op die manier heeft een ander de kans om de les ook eens te volgen.

4.) Bedrijfssporten

Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Via je werkgever voordelig sporten? Informeer bij je werkgever en bekijk vast hun website:

https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Veel beweeg- en ontspanningsplezier gewenst bij Lotuszen Studio.

Voel je welkom en wees jezelf bij ons.

Namasté!

Bart en Cynthia Collet en team Lotuszen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chat via What's app