Breng met Voeding & Levensstijl balans in je leven

Voeding en levensstijl

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat hun voedingspatroon en levensstijl niet bijdragen aan een optimale gezondheid, of zelfs de oorzaak zijn van allerlei kwalen. Ben je te zwaar of vaak moe, heb je een slechte huid, denk je dat je misschien wel last hebt van voedselintoleranties of -allergieën, zijn je hormonen uit balans of heb je last van een andere klacht waar je maar niet vanaf komt? Heb je al van alles geprobeerd, maar ben je ontmoedigd geraakt? Als je graag wil investeren in je gezondheid en vitaliteit, maak dan eens een afspraak met mij. Ik zie je graag bij LotusZen!

Wat is gezond?

Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, heb je een gezond gewicht en voel je je fit, energiek en opgewekt. Simpel toch? Helaas niet... Overgewicht en andere welvaartsziekten worden tegenwoordig vaak al als normaal beschouwd. En zelfs als je hier (nog) niet aan lijdt, kan het heel goed zijn dat je je niet zo fit voelt als je zou willen, dat je veel stress ervaart, dat je huid opspeelt of dat je stofwisseling te wensen overlaat. Allemaal klachten die vaak direct samenhangen met je eetpatroon en levensstijl.

Hoe verander je hier iets aan? Dat is een goede vraag, want het wordt ons tegenwoordig niet makkelijk gemaakt om gezond te leven. Reclames en zelfs officiële voorlichting geven vaak een verkeerd beeld van wat gezond is en wat niet. Ook komt er elke week wel weer een nieuwe (afslank)theorie bij. Wat is nu écht gezond, waarom werken diëten niet op de lange termijn en hoe is 'gezonder leven' in te passen in een druk leven?

Kan helpen bij:

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Maak een Massageafspraak

Muziek om te ontspannen:

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01