Soms is niets zeggen het beste antwoord

IMG_7812-150x150

Bart Collet

MEDE-EIGENAAR / DOCENT / VISIONAIR

Mijn naam is Bart Collet. Vanuit het verleden als marinier en commando en eigenaar van een fitnessstudio Lifestyle Sports in Zwolle-centrum heb ik veel ervaring met de actieve kant van het leven. Tijdens mijn marinierstijd heb ik een bijzondere ervaring beleefd met een groep boeddhistische monniken die op het strijdveld, in alle rust en kalmte het mijnenveld trotseerden. Dat gevoel was fascinerend. Waarschijnlijk hierom ben ik in aanraking gekomen met het Tibetaanse boeddhisme en Yoga. Met veel passie en overgave geef ik Lu Jong Healing Yoga, en Tibetaanse Relax Yoga. Daarnaast geef ik Hot Yoga Pilates Intenz als yang-tegenhanger. Naast het lesgeven ben ik ook werkzaam achter de schermen in de ICT, marketing, financiële en klantenadministratie. Ook met regelmaat ben ik te vinden bij de balie. Mijn levensspreuk: Genieten is leven in het nu!

Cynthia-Collet-Bach-Bloesem-Therapeut-150x150

Cynthia Collet

MEDE-EIGENAAR / DOCENT / THERAPEUT

Mijn naam is Cynthia Collet-van Dijk. Mijn droom is met ons centrum uitgekomen. Dit is mijn hogere doel. Ik ben een vrouw van uitersten, hou van dansen, uitgaan en gezelligheid maar word ook zo gelukkig van mijn dagelijkse yoga en meditatie. De kunst is om de balans elke dag te vinden in deze hectische maatschappij. Dit is mijn boodschap naar iedereen: zoek je rust, geniet van al het kleine, kom tot bloei en respecteer je lichaam, elke dag weer. De lessen die ik geef zijn Hatha Yoga, Aplomb Flow Yoga, Mindful Yoga, Mindful Pilates, BBB Pilates, Zumbayoga, Hot Yoga, Lotusdance & Yoga, Chakra Yoga. Tevens verzorg ik interne opleidingen Yoga en Pilates. Naast het lesgeven geef ik ook behandelingen reiki, magnetiseren en ben ik adviseur in bachbloesemremedies. Extern verzorg ik workshops yoga, meditatie, dans voor bedrijven en instellingen. Dit is wie ik ben. Na mijn reis naar Nepal oktober 2016 weet ik het zeker. This is my path. I love my job. Nooit hoef ik meer te werken.

Unknown-2

Judith

DOCENT PILATES / DANS / HOT YOGA

Mijn naam is Judith Zunnebeld. Mijn 1e kennismaking met Pilates was tijdens mijn zwangerschap. Ik was 7 maanden zwanger en doordat ik verlof had als dansdocente, ben ik begonnen met Pilates. Ik merkte dat ik ondanks mijn bolle buik, heel goed Pilates kon volgen. Dit vond ik heel prettig. Maar vooral na de zwangerschap en bevalling ben ik Pilates gaan waarderen. Ik merkte dat ik mijn kracht terug vond in mijn buikspieren, dat mijn taille smaller werd en dat de oefeningen heel effectief waren. Het mooie aan Pilates vind ik dat je gericht kan werken aan een spiergroep, datje altijd met je rompstabilisatie bezig bent en dat je je eigen tempo kan bepalen en behouden door jouw eigen manier van ademhalen.
Uit mijn enthousiasme voor Pilates ben ik een opleiding gaan volgen voor Pilates en Hot Yoga en heb ik stage gelopen bij Lotus Zen. Ik heb veel plezier in het lesgeven. Ik kan technisch werken met een lijf, een lolletje trappen en ook nog werken aan een krachtig lijf samen met de LotusZen klanten in een aangename warmte van 35 graden.

Jitske-Lotuszen-150x150

Jitske

DOCENT PILATES, VINYASA YOGA, HOT YOGA, VOEDINGSDESKUNDIGE

Mijn naam is Jitske van Schaik.
Na zelf jaren Pilates te hebben gevolgd bij verschillende sportscholen kwam ik bij Lotuszen terecht. Naast Pilates maakte ik ook kennis met Yoga. Dit is voor mij de perfecte combinatie. Door Pilates voel ik me fit en sterk, Yoga heeft mij weer dichter bij mijzelf gebracht. Ik kan nu veel beter ontspannen en luisteren naar wat ik nodig heb. Dit voelde toentertijd zo goed dat ik besloot om opleidingen te volgen voor Hot-Yoga en Pilates docent. Ik vind het zo leuk om mijn liefde voor Yoga en Pilates nu op anderen over te brengen. Op dit moment volg ik de Vinyasa Docentenopleiding bij de Nieuwe Yogaschool, wat een verrijking. Een beetje meer bewustzijn, aandacht voor je ademhaling en plezier tijdens de les kan je zoveel brengen.

Doe je mee?

Kathaline lotuszen

Kathaline

YIN YOGA, ASSISTED YIN YOGA, RESTORATIVE YOGA, HATHA YOGA, MINDFUL YOGA, VISUALISATIE & MEDITATIE

Mijn naam is Kathaline Schoonen en ik ben yogadocente bij LotusZenStudio.
Sinds 2010 geef ik yogales in Zwolle. Yoga beoefen ik sinds mijn 16e jaar.
Ik kan in volle overtuiging zeggen dat Yoga mijn pad is. Mijn eerste leermeester was Dick de Ruiter.
Daarna heb ik mijn docentschap uitgebreid met allerlei opleidingen en cursussen(waaronder een 3 jarige opleiding tot massage-therapeut, munay ki, quantum touch en energetisch lichaamswerk)die mijn lessen ondersteunen en dat blijf ik doen. Ik doceer Yin yoga, Assisted Yin yoga, Restorative yoga, Hatha yoga, Ontspannings yoga, Mindful yoga, visualisatie & meditatie.

Mijn lessen kenmerken zich door rust, respect en ruimte voor zelfonderzoek én jouw glimlach.

De onderstaande prachtige tekst van John Stirk wil ik je niet onthouden:

" er bestaat een gevoel, een beweging, aan liefde verwant. Het stroomt rustig, trekt weinig aandacht, is zacht van aard en wordt ondersteund door innerlijke kracht. Dit gevoel hoort bij het lichaam en bij een manier van zijn"
John Stirk.

pp

Jeanet

DOCENT YOGA, PILATES, SHAKTI EN ZWANGERSCHAPSYOGA

Jeanet Siddhi Docent Yoga, Pilates, Shakti, Zwangerschapsyoga

MijnNaam is Jeanet Siddhi Heilbron. Yoga heeft mij al op jonge leeftijd ‘geraakt’. Naast het zelf beoefenen van yoga heb ik verschillende yoga en massage opleidingen gevolgd en afgerond in binnen en buitenland. Deze opleidingen zijn oa.: Saswitha Hatha Yoga, met als specialisatie Zwangerschapsyoga en Chakra-psychologie, Yoga Nidra, Kriya Yoga, Shakti Yoga, Pilates, Ashtanga Vinyasa Yoga, Sivananda Yoga, Purna Yoga, Anusara Yoga, Yoga Therapie en Pralaya Yoga.
Elk jaar ga ik naar India om daar verder te studeren. Op het gebied van massage ben ik o.a. gespecialiseerd in Ayurvedische massage, Klankschaal-massage en Babymassage.
Yoga verveelt nooit, ook na vele jaren van beoefening kan het mij nog steeds verrassen en vooral inspireren om mijn leerpad te blijven volgen.

IMG_0838

Dayita

DOCENT YINYOGA, LU JONG YOGA, MEDITATIE & MINDFULNESS

Mijn naam is Dayita.
Na jaren me te hebben bezig gehouden met energiewerk en Yoga  wordt het eens tijd om mijn droom te gaan volgen en het geleerde in de praktijk te brengen.

Ik verzorg op dit moment de lessen Lu Jong yoga en Meditatie yoga en hoop in de toekomst mijn activiteiten bij Lotuszen verder uit te breiden

Mijn levensspreuk is : Stap uit je hoofd en in je leven………..let your dream take flight!

Liefs Dayita

_VLO9075 kopie

Carlieke

DOCENT KINDER- EN TIENERYOGA, HATHA, FLOW EN VINYASA YOGA

Mijn naam is Carlieke Stafleu.  Sinds 2012 werk ik als NEI-coach in mijn eigen praktijk.
En zo begon ik met het toevoegen van yoga aan mijn praktijk.
Een mooie manier om via het lichaam mensen in contact te laten komen met hun gevoel en zichzelf beter te leren kennen. Omgaan met grenzen en beperkingen, eindeloze mogelijkheden, aanvaarden, loslaten en te leren genieten van al het moois dat er is!

Inmiddels geef ik lessen in Kinder- en Tieneryoga, Hatha, Flow en Vinyasa Yoga en ik vind het fantastisch dat ik op deze manier mijn steentje mag bijdragen aan de gezondheid en het geluk in de wereld!

Rogier Wilthof Lotuszen

Rogier

DOCENT MINDFUL PILATES, HOT YOGA, HOT PILATES, MINDFUL RUNE & WALK EN MINDFULNESS DOCENT

Mijn naam is Rogier Wilthof. In 1995 afgestudeerd aan de ALO Groningen en de (bedrijfs)fitness ingerold. Vandaaruit vooral gespecialiseerd in fitnessmanagement, Personal Training & groepslessen , met name hardlopen. Sinds 2011 ook een eigen loopgroep in Zwolle Zuid. In die tijd ook  Mindfulness gaan volgen na “een boel turbulentie” in mijn leven. En daar zoveel kracht en rust uit kunnen halen dat ik meteen een opleiding Mindfulness heb gedaan.
Ik heb het pad gevolgd en in aanraking gekomen met Mindful Run en daarna de Pilates bij LotusZen. Na een periode van lichamelijke overbelasting de kracht van Pilates ontdekt en ook meteen een opleiding gevolgd. Langzaam de overgang gevonden van “harde” naar “zachte” lessen. Maar ook heel comnfortabel met de tussenvorm 😉
Nu, met een rugzak vol ervaring, kennis en enthousiasme, sluit ik graag aan bij het team van LotusZen om diverse lessen te geven en te ondersteunen waar nodig. Sinds kort ook als gecertificeerd (Mindful) Wandelcoach.
Ik geloof dat alles wat je echt nodig hebt, vanzelf op je pad komt als je er aan toe bent. Mindful Run LotusZen is dat nu voor mij, hopelijk kan ik dat ook voor de leden van LotusZen betekenen.

Lessen: (Mindful) Run, BBB/Pilates, (Mindful) Personal Training,
Mindful Run Wandelcoaching (1 op 1)

Yokkie

Yokkie

DOCENT YOGA, QIGONG EN I LIQ CHUAN

Docent Yoga, Qigong en I Liq Chuan. Mijn naam is Yokkie en ik heb al jarenlang een passie voor lichaams- en energiewerk. Mijn specialiteit is small group lesgeven, hierdoor krijgt iedereen de extra aandacht die ze verdienen en kunnen we de diepte in qua aandacht, bewustzijn en lichaamsgevoel.

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Vrijblijvend een intake behandelafspraak maken

Muziek om te ontspannen:

https://www.youtube.com/watch?v=u9jlEvPi06k

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01

Chat via What's app