Mediumschap, de kunst ven het vertalen!

Mediumschap
Een medium is een persoon die in staat is contact te leggen tussen twee werelden. Enerzijds de wereld waarin wij leven en anderzijds de spirituele wereld. Het medium zal zijn energie verhogen en de spirituele wereld verlaagt zijn energie waardoor wij samen komen. De spirituele wereld ìs liefde en zal er alles aan doen om u, na een contact met een overleden dierbare, met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Het grootste deel van mijn werk is het geven van Mediamieke consulten. De consulten die ik geef hebben een duur van vijfenveertig minuten, maar er wordt altijd rekening gehouden met een uitlooptijd. Tijdens deze consulten maak ik, indien gewenst, contact met dierbare overledenen of krijg ik informatie door over u. Vaak komen de meest belangrijkste zaken al aan bod in dit gedeelte. Samen gaan wij het gesprek aan en krijgt u alle ruimte om vragen te stellen.

Mijn naam is Beatrix Bult, ik ben 43 jaar en werk als Medium in Zwolle. Ik heb een praktijk aan huis, maar ik werk ook op lokatie in de vorm van huiskameravonden. Mijn specialiteit is de verbinding maken tussen het mediumschap en persoonlijke begeleiding.

Al vanaf mijn kindertijd heb ik contact met overledenen. Na een lange zoektocht en diverse cursussen en workshops (o.a. Reiki, Kristalhealing en Energetisch therapeut) heb ik grote interesse gekregen in het ontwikkelen van mijn kwaliteiten als Medium. Ik ben de 3-jarige Opleiding voor Mediumschap te Naarden onder leiding van Medium José Gosschalk  en Karel Besseling gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Binnen deze opleiding ben ik ieder jaar, twee weken getraind op het Arthur Findlay College te Stansted in Engeland door bekende internationale docenten als Paul Jacobs, Janet Parker, Tony Stockwell en Mavis Patilla. Na jaren gewerkt te hebben in het maatschappelijk werk en als zelfstandig onderneemster heb ik besloten mij te richten op mijn mediamieke gaven om andere mensen te helpen.
Mocht u interesse hebben, dan nodig ik u graag uit om contact op te nemen voor aanvullende informatie of het plannen van een consult.
Wilt u meer weten over Stansted, kijk op de website:
http://www.arthurfindlaycollege.org/

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Maak een Massageafspraak

Muziek om te ontspannen:

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01