HET IS TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP! HELP JE MEE?

HET IS TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP! HELP JE MEE?

LOTUSZEN WORDT PURAZEN GYM DE NIEUWE NAAM

Wij openen een nieuw centrum met een nieuwe naam!

Zoals je waarschijnlijk weet zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de bouw aan het project Purazen. En dat niet alleen, we breiden ook uit.

We hebben nieuwe inzichten gekregen met vooruitstrevende ideeën. Vaak hebben we al teruggekregen dat de ruimte aan de Belvederelaan 25 te klein was. Voor ons is dat een signaal geweest waardoor wij toch groter zijn gaan denken.

Holistische fitness is wat perfect aansluit op de visie die Lotuszen in de afgelopen 11,5 jaar heeft ontwikkeld.

Met holistische fitness bedoelen we al onze activiteiten die leiden tot lichamelijke en geestelijke gezondheid, welzijn, balans, maar ook levensgeluk, alle aspecten van het menselijk leven. Wij gaan verder dan alleen fysieke fitheid, maar we besteden ook aandacht aan mentale, emotionele, sociale en spirituele gezondheid en welzijn

Telkens zijn wij weer opzoek naar balans. Naast ontspannen hoort daar ook spierkracht bij. Eindelijk is er dan nu een uniek totaalconcept ontstaan.

Om die reden zijn wij opzoek gegaan naar een grotere ruimte in hartje Stadshagen. Na lang zoeken hebben wij dan eindelijk de juiste ruimte gevonden. Een ruimte van ± 500 m2 waar wij kleedruimtes, douches, toiletten, gezamenlijke koffie en theecorner, cardiofitness, vrije fitness, flexibiliteitscircuit, fitnesscircuit, wellnesscheck corner, coachingsruimte en natuurlijk een ruime sfeervolle Yoga & Pilates zaal kunnen realiseren.

2bf2949d-cf62-4427-a698-afd5e7ec6efd
De mogelijke nieuwe locatie
ad3ce221-dac0-4737-9b0f-d1b0956bce4b
De toekomstige koffiecorner en incheck punt
3b80bc40-1635-40fc-8324-ee25e8f457d1
De nieuwe lichte Yoga en Pilates zaal

Alles voor harmonie tussen lichaam, geest en emoties onder één dak!

Gym fitness Lotuszen
Yoga
Pilates
Herstelyoga
Yoga Dans
Body & Mind Interval
Workshop

Alles voor harmonie tussen lichaam, geest en emoties onder één dak!

Gym fitness Lotuszen
Yoga
Pilates
Herstelyoga
Yoga Dans
Body & Mind Interval
Workshop

Lichamelijke en emotionele voordelen:

✓ Positiever gevoel
✓ Minder faalangst
✓ Ervaar minder angst voor financiën

✓ Ervaar minder spanning
✓ Minder slaapproblemen
✓ Minder hoofd- en nek pijn

✓ Wordt rustiger als mens
✓ Meer vertrouwen
✓ Meer energie

✓ Ervaar minder angst voor gezondheid
✓ Ervaar minder angst voor de dood
✓ Voel je een beter en gelukkiger mens

 

Waarom de combinatie tussen Yoga en Fitnesskracht toestellen?

Voordelen die je kunt behalen binnen ons nieuwe concept!

De combinatie van yoga met fitnesskrachttoestellen kan een meerwaarde bieden omdat beide benaderingen van lichaamsbeweging complementaire voordelen hebben. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie gunstig kan zijn:

  1. Balans tussen kracht en flexibiliteit: Yoga richt zich op het verbeteren van flexibiliteit, evenwicht en mobiliteit, terwijl fitnesskrachttoestellen zich richten op het ontwikkelen van spierkracht en -uithoudingsvermogen. Door beide te combineren, kun je zowel je kracht als je flexibiliteit verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van blessures en het bevorderen van algehele fysieke gezondheid.
  2. Volledige lichaamsbeweging: Terwijl yoga vaak gericht is op specifieke spiergroepen en het hele lichaam traint, kunnen fitnesskrachttoestellen je helpen om specifieke spiergroepen gericht te versterken. Dit kan vooral handig zijn als je bepaalde doelen hebt, zoals het opbouwen van spiermassa in specifieke gebieden.
  3. Verbeterde lichaamshouding: Yoga legt een sterke nadruk op lichaamsbewustzijn en lichaamshouding. Door yoga te combineren met krachttraining, kun je de stabiliteit en kracht van de spieren rond je wervelkolom verbeteren, wat kan bijdragen aan een betere houding en ruggezondheid.
  4. Stressvermindering: Yoga staat bekend om zijn stressverlagende voordelen, dankzij ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Door yoga toe te voegen aan je fitnessroutine, kun je stress verminderen en je algemene welzijn verbeteren.
  5. Variatie en motivatie: Afwisseling in je trainingsroutine kan helpen om gemotiveerd te blijven en verveling te voorkomen. De combinatie van yoga en krachttraining voegt variatie toe aan je workouts, wat het leuker kan maken en je kan helpen om je fitnessdoelen te blijven nastreven.
  6. Functionele fitness: Yoga helpt bij het verbeteren van de functionele kracht, wat betekent dat je beter in staat bent om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Door functionele kracht op te bouwen met yoga en aanvullende krachttraining, kun je je algehele fysieke prestaties in het dagelijks leven verbeteren.

 

Lotuszen Holistic fitness
Flexibility
BlogArticle_Fitness_Hub_1136x650px_Contactless_Onboarding
Lotuszen hub

WAT HEBBEN WE NODIG?

We zijn al goed op weg. Inmiddels hebben we een pand, splinternieuwe apparatuur, de trainingen zijn klaar om de docenten, begeleiders, fysiotherapeuten op te leiden. We hebben alleen JOUW HULP nog nodig.

Waar hebben we jouw hulp bij nodig!

Om de verbouwing, inrichting voor elkaar te krijgen hebben we nog minimaal € 90.000,- nodig, wat wij willen gaan crowdfunden via crowdfundingsplaform CrowdAboutNow.

Lening:
Met de lening gaan wij hiervoor op zoek naar ongeveer 100 mensen die gemiddeld (€500 tot €1500) investeren. Het gaat hier om een lening, het geld krijg je in 5 jaar terug met een jaarlijkse rente van 3,5 %. Aflossing in 36 termijnen vanaf het 2e jaar. Dit alles met leuke extra’s zoals een uniek eigen t-shirt van Lotuszen of een bidon cadeau.

of:


Voorverkoop:

Met de voorverkoop van jaarkaarten en maandkaarten kun je ons helpen door een bedrag in te leggen. In ruil voor jouw inleg krijg je een te gekke beloning.

Uitleg beloningen:
€ 50,- of meer >
 je ontvangt een maandkaart, een knuffel van ons en een heerlijke kop koffie of thee op onze locatie.

€ 500,- of meer > + je ontvangt een onbeperkt half jaar abonnement voor (circuit-)fitness en groepslessen + een uitgebreide wellnesscheck met leefstijladvies.

€ 1000,- of meer > + je ontvangt een onbeperkt jaarabonnement voor (circuit-) fitness en groepslessen + bijbehorend 2 x uitgebreide wellnesschecks met leefstijladvies.

Jij kunt het verschil maken, door jou kunnen we deze prachtige plek op korte termijn realiseren. Om daadwerkelijk de campagne te kunnen opstarten hebben we eerst toezeggingen nodig. Met de enquête kun je aangeven wat je ervan vindt.  Door op de knop hieronder te klikken en onze enquête in te vullen.

Help mee met een eigen fijne plek!
Bart & Cynthia

Wil jij ook graag een eigen plek voor Lotuszen?

crowdaboutnow

VERANDERING BEGINT BIJ ONSZELF

Voordelen bij een nieuwe Lotuszen zijn;

✓ Eindelijk weer een eigen (grote!) locatie in Stadshagen
✓ Mogelijkheid om na de les gezamenlijk thee te drinken met elkaar
✓ All in abonnement inclusief gratis koffie, thee en cappuccino
✓ Meer variatie groepslessen Yoga, Pilates, Qigong en Yogadans;
✓ Bij voldoende funding -> weer Hot Yoga op het lesrooster
7 dagen per week open, ochtend, middag en avond
✓ Meer variatie fitness aanbod
✓ Circuittraining en individuele fitness
Veilig trainen onder persoonlijke begeleiding
✓ Grote kleedkamers met heerlijke douches
Gratis parkeren en goed toegankelijk voor minder validen
✓ Locatie gelegen in hartje Stadshagen in het winkelcentrum

Profiteer van de nieuwe Purazen gym en help mee