Wat je verleden ook mag zijn,je toekomst maak je nu

Zit je in de knoop met jezelf? Heb je weinig energie en/of onbegrepen lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten? Wil je daar verandering in?

Je bent welkom voor inzicht en heling in situaties, gezondheidsproblemen, levensvragen en thema’s, zoals gebrek aan zelfvertrouwen, onveiligheid, eenzaamheid, prikkelovergevoeligheid, slecht slapen en vermoeidheid.

Holistische aanpak

Saskia Smeding
Hallo, mijn naam is Saskia Smeding. Steeds meer mensen zie ik vastlopen in hun werk en leven en dat raakt me. In 2008 heb ik kennisgemaakt met Reiki en vele keren de helende werking bij mezelf en anderen mogen ervaren. Vanuit mijn HBO Opleiding tot Holistisch Therapeut durfde ik echt te luisteren naar mijn hart. Mijn leuke baan in de sportwereld zegde ik na 10 jaar op om me naast de zorg voor mijn jonge gezin volledig te richten op meer mensen vanuit hun essentie te laten leven.

Heerlijk dat ik bij Lotuszen via diverse behandelingen mag bijdragen aan de balans van lichaam, geest en ziel. In mijn Reiki behandelingen kan ik je vanuit de holistische therapie achtergrond meer inzicht geven in wat je lichaam, de klacht jou wil vertellen.

Mag ik je een intense klankontspanningsbeleving geven of ga je voor Reiki voor meer energie of pijnverlichting met inzicht? Wees welkom, ik ontmoet je graag.

Lichamelijke, emotionele en psychische klachten zijn signalen van onze ziel die ons wat te vertellen hebben. Door de signalen te negeren of de symptomen te bestrijden, krijgen we uiteindelijk vaak meer klachten. Door de oorzaak aan te pakken en door bewustwording, kun je groeien en kunnen de klachten verdwijnen of kun je er beter mee omgaan.

Werkvormen
Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, we kiezen datgene wat het beste bij jou past:

  • energetisch werk (waaronder Touch of Matrix, Reiki therapie)
  • diepgaand ontstressen met Live the Connection
  • werken met je onderbewuste
  • systemisch werk
  • visualisaties / meditatie
  • metamorfosemassage
  • coaching
  • innerlijk kindwerk
  • loslaattechnieken

Wellicht ten overvloede: Een sessie bij mij vervangt geen reguliere medische behandeling. Raadpleeg bij klachten ook je (huis)arts.

Saskia Smeding Lotuszen

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Maak een Massageafspraak

Muziek om te ontspannen:

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01