Wat je verleden ook mag zijn,je toekomst maak je nu

Zit je in de knoop met jezelf? Heb je weinig energie en/of onbegrepen lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten? Wil je daar verandering in?

Je bent welkom voor inzicht en heling in situaties, gezondheidsproblemen, levensvragen en thema’s, zoals gebrek aan zelfvertrouwen, onveiligheid, eenzaamheid, prikkelovergevoeligheid, slecht slapen en vermoeidheid.

Holistische aanpak
Mijn naam is Marjolein van der Burgt en ik ben holistisch coach en therapeut. Holistisch wil zeggen dat ik kijk naar jou als geheel, op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Ik kijk niet alleen naar je klacht, maar naar het totaalbeeld. Dus wat voor lichamelijke klachten heb je (fysiek)? Wat zit er onder die fysieke klacht? Welke emoties ervaar je erbij (emotioneel)? Welke gedachten of overtuigingen houd je vast (mentaal)? Hoe zit je energetisch in je vel (energetisch)? Wat is de oorzaak van de klacht (spiritueel)? Deze niveaus neem ik mee in de behandeling. Ik ga met je naar de kern van de klacht.

Tevens begeleid ik je in hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je gezondheid en welbevinden. Hierdoor krijg je rust en inzicht in jezelf en ontstaat er ruimte voor nieuwe keuzes. Zo kom je lekker in je vel en voel je je energiek en levenslustig.

Lichamelijke, emotionele en psychische klachten zijn signalen van onze ziel die ons wat te vertellen hebben. Door de signalen te negeren of de symptomen te bestrijden, krijgen we uiteindelijk vaak meer klachten. Door de oorzaak aan te pakken en door bewustwording, kun je groeien en kunnen de klachten verdwijnen of kun je er beter mee omgaan.

Werkvormen
Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, we kiezen datgene wat het beste bij jou past:

  • energetisch werk (waaronder Touch of Matrix, Reiki therapie)
  • diepgaand ontstressen met Live the Connection
  • werken met je onderbewuste
  • systemisch werk
  • visualisaties / meditatie
  • metamorfosemassage
  • coaching
  • innerlijk kindwerk
  • loslaattechnieken

Mijn motto: Wat je verleden ook mag zijn, je toekomst maak je nu 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT Complementair. Mijn behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door diverse zorgverzekeraars, indien je aanvullend verzekerd bent: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZFCZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ en de Friesland Zorgverzekeraar.

Wellicht ten overvloede: Een sessie bij mij vervangt geen reguliere medische behandeling. 
Raadpleeg bij klachten ook je (huis)arts.

Marjolein van der Burgt Lotuszen

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Maak een Massageafspraak

Muziek om te ontspannen:

https://www.youtube.com/watch?v=u9jlEvPi06k

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01