Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf.

Bachbloesem Praktijk Zwolle
Er worden vele vormen van bachbloesem advies aangeboden, zelfs is tegenwoordig de bachbloesem te koop in de tuinen en bij drogisterijen. Helaas wordt er niet bij verteld dat de kracht van bachbloesem het juist zit in het mixen van verschillende bloesems. Het is dus maatwerk waarbij niet altijd de meest logische keuze ook daadwerkelijk de juiste is. Een goede therapeut heeft jarenlange ervaring met het coachen en werken met mensen en daarnaast een 4 jarige opleiding gevolgd om bachbloesem te kunnen voorschrijven. Het is dus niet zomaar iets.

Cynthia Collet heeft jarenlange ervaring in het coachen van mensen ook vanuit haar lange ervaring als logopedist heeft zij veel met mensen gewerkt. Nu is Cynthia volledig werkzaam als Bachbloesem therapeut. Naast haar kennis en opleiding heeft Cynthia een bijzondere manier van werken omdat zij haar intuïtieve vermogen gebruikt tijdens het coachen en adviseren. De cliënten die bij Cynthia komen zijn enthousiast en worden ècht verder geholpen. Heb je het idee dat Bachbloesem therapie iets voor jou kan zijn? Vul dan het onderstaande formulier in en Cynthia neemt contact met je op.

Bachbloesem advies, een natuurlijke geneeswijze

 

Balans lichaam, ziel en geest Op zoek naar balans lichaam, ziel en geest. In onze maatschappij komen spanningen en stress steeds meer voor. En ook in toenemende mate gemoedstoestanden als onzekerheid, angst, frustratie, verdriet, maar ook eenzaamheid. Het lijkt er op dat mensen tegenwoordig helemaal niet meer weten wat hun levensdoel is, waarvoor ze eigenlijk leven. De vorige generatie is, over het algemeen, niet opgevoed met emoties en gevoelens. Onze huidige generatie wel, maar worstelen er vaak mee en weten niet wat te doen met bv. gevoelens van leegte en durven zelfs niet terug te gaan naar de stilte. Je eenzaam voelen is bv. een lastig gevoel. Het is een gevoel dat voortkomt uit de ziel, je mist iets.
Het zit dus veel dieper dan je denkt. Mensen kunnen er niet goed mee omgaan en sommigen gaan er zelfs aan onderdoor. Die stemmingen waren er vroeger al en zullen er ook altijd zijn, alleen in de huidige gehaaste maatschappij zullen ze zelfs toenemen. Dr. Edward Bach (1886-1936), een Engelse arts, heeft de helende kracht van Bach Bloesem Remedies ontdekt. Dr. Bach heeft door mensen te observeren en hun gedrag te bestuderen, 
ontdekt hoe zij reageren op bepaalde situaties, middels hun stemmingen en emoties. Gemoedsstemmingen kunnen mensen behoorlijk van slag brengen en zelfs tot lichamelijke en psychische klachten/ziekten leiden. Dr. Bach ging op zoek naar een eenvoudig natuurlijk geneesmiddel, die mensen zelf gemakkelijk in konden nemen. Daartoe ontdekte hij de Bach Flower Remedies of, in het Nederlands, de Bach Bloesem Remedies.

 

Bach Bloesem Remedies zijn plantenextracten die een positief effect hebben op emoties. Voorbeelden zijn: faalangst, schuldgevoelens, depressiviteit, spanning en stress, piekeren en overbezorgdheid. Door de remedies te zoeken die passen bij onze persoonlijkheid en de gemoedstoestanden die wij ervaren geloofde Dr. Bach dat iedereen zijn eigen unieke pad in dit leven te gaan heeft en dat wij daar op onze eigen manier mee omgaan afhankelijk van de persoonlijkheid die wij zijn. Met de juiste Bach Bloesem mix-op-maat zal iemand met bv. een gevoel van onzekerheid weer in zichzelf geloven en vol zelfvertrouwen het leven oppakken en een kalme gemoedsrust ontwikkelen.

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

naamloos-5741

Muziek om te ontspannen:

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01