Be your Bright Star Leef je Potentieel

Astrologie

Wil je in contact komen met je kracht en je potentieel?
Wil je verbinding zijn met je verlangens en zicht krijgen op je valkuilen?

Je horoscoop is een tekening van de sterrenhemel op het moment van je geboorte. Het is een schatkaart, een blauwdruk van wat je hebt meegekregen voor dit leven: je talenten, je valkuilen, je potentieel en je lessen.

Je horoscoop is een spiegel die je altijd kunt gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Ben je vastgelopen in je leven, werk of relatie? Voel je dat er meer in je zit en ben je nieuwsgierig naar jezelf en je relatie met de wereld om je heen?

Aan de hand van je horoscoop begeleid ik je naar je kracht en je bestemming.
Mijn naam is Emmy Verbruggen en mijn eigen zoektocht begon als fysiotherapeute. Vanuit het werken met het lichaam ontstond de behoefte om andere gebieden van ons ‘zijn’ te ontdekken. Toen kwam ik astrologie tegen, liefde op het eerste gezicht. Mijn pad voerde me verder langs de Jungiaanse psychologie, verschillende vormen van massage en healing, voice dialogue en heling van de vrouwelijke energie. Astrologie is altijd een rode draad gebleven. Al vijfentwintig jaar begeleid ik mensen met veel plezier op hun reis.

Wat kun je verwachten?
Een astro reading duurt een uur en ik adviseer altijd om de sessie op te nemen zodat je thuis alles nog eens rustig kunt naluisteren.

Aan de hand van je geboortehoroscoop leg ik uit hoe jouw schatkaart eruitziet.  Ook gaan we in op specifieke vragen die je hebt. Thema’s die meer aandacht nodig hebben kunnen verder uitgewerkt worden in vervolgsessies. In deze sessies werk ik met je horoscoop, voice dialogue, healing en coaching om thuis verder aan de slag te gaan met hetgeen waar je graag aan wilt werken.

Het lijkt me erg leuk je te ontmoeten, je inzicht te geven en je te ondersteunen in je levenspad.

Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat

Cadeaubon

Geef een heerlijke massage
cadeau aan vrienden, familie,
collega's en kennissen

Lekker onthaasten

Geniet van een heerlijk
ontspannen massage er zijn
vele massage vormen mogelijk

Behandeling op maat

Ervaar een behandeling op maat wij adviseren
aan de hand van uitgebreide anamnese
waar wij de hulpvraag duidelijk wordt

Maak een Massageafspraak

Muziek om te ontspannen:

Yoga helpt genezen!

Er zijn vele vormen van Yoga en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je helpen met jouw zoektocht. Zoek de juiste yoga!.

Hatha Yoga
%
Tibetaanse Yoga
%
Indiase Yoga
%
Japanse Yoga
%
Yin Yoga
%

Over ons

Lotuszen onthaastingsstudio is in de zomer van 2012 gestart in het Cultuurhuis in Zwolle-Stadshagen. Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Onze zoektocht naar ontspanning, beweging en gezondheid werd ons hogere gezamenlijke doel. Onze missie en visie is hierop gebaseerd.
Lees meer>>>

Waarom Lotuszen

* Professionele therapeuten
* Verschillende behandel ruimtes
* Goede samenwerking therapeuten
* Persoonlijke informele sfeer!
* Gratis parkeren!
* Beoordeeld met gem. 8.5!
* Airco aanwezig

Onze locatie's

Stel een vraag

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Aangesloten bij:

kvk-nr.: 60900393
btw-nr.: NL854110707B01